Event

Nytt för oss i år är att vi nu kan erbjuda fler efterfrågade event och kurser.

Firar ni bröllopsdag, födelsedag eller bemärkelsedagar så hjälper vi er med att ordna allt kring val av plats, fest, middag eller utflykter enligt era önskemål.

Vi har även skilsmässoceremonier och ceremonier där ni förnyar ert äktenskap och smekmånadsresor till Koh Lantas kringliggande öar. Läs mer om dessa event nedan.

Smekmånad
Låt oss skräddarsy er egen smekmånad. Vi har erbjudanden där det ingår fullservice för att fullgöra er gyllene smekmånad. Kontakta oss så kommer vi med några olika förslag och erbjudande på vad just ni önskar.

Förnya äktenskap
Vill ni ge ert äktenskap en extra skjuts och fördjupa era löften, med hjälp av oss skapar vi en fantastisk ceremoni utifrån era önskemål. Att förnya ert äktenskap är ett vackert sätt att hedra er relation och kärlek till varandra. Vackra stunder av ert bröllop kan hända igen och igen …. Kontakta oss så berättar vi mer !

Skilsmässa/Separation
För att ni båda skall kunna gå vidare och skiljas mer smärtfritt och släppa varandra fria och även ge dig en möjlighet till en snabbare process så har vi en ceremoni där ni gör ett avslut på äktenskapet eller relationen.

Skilsmässan kan göras till en naturlig process som kan vara ett steg på en livscykel. Lika viktigt som det var när ni ingick ert äktenskap lika viktigt är det att avsluta det för att kunna gå vidare i livet. Kanske har ni barn tillsammans vilket är en stor gåva för er och barnen att göra denna ceremoni.

Att avsluta ett äktenskap/relation kan vara känsligt och smärtsamt eller så är ni överens, vad som än är så hjälper vi er gå vidare i era liv. Ett mycket och kraftfullt sätt är denna fantastiska ceremoni.