Bröllopsplanering

jay vigsel

 

 

 

 

 

Ni står inför en spännande och härlig uppgift att planera ert bröllop i Thailand. När ni gifter er utomlands så behöver vi få en del detaljer på plats för att denna dag ska bli en fin upplevelse. Använd förslaget nedan som utgångspunkt för att välja bort eller välja till de inslag som passar er – så att det blir ett bröllop på ert sätt. Det mesta går att ordna och alla idéer tas i beaktande. Nedan följer några av de frågorna ni ska fundera igenom.

Giltig vigsel eller förnyelse av löfte
För att vigseln ska vara giltig i Sverige så ska den först vara giltig i Thailand och då krävs en del förberedelser i god tid. Vi gör detta enkelt för er genom att ni får ta fram några dokument som ni postar till Thailand i god tid så tar vi hand om intyg, översättning, legalisering och förberedelser via Thailändska Utrikesministeriet. När ni anländer har vi alla papper klara och på bröllopsdagen får ni båda signera ett dokument som vigselförrättaren bemyndigar er att lämna in på folkbokföringen. När ni är åter i Sverige så registreras vigseln som giltig.

Vill ni förnya era löften så kan ni också göra hela vigselceremonin fast ni redan är gifta eller bara ta del av ceremonin och upplevelsen utan att få den registrerad i varken Thailand eller Sverige. Frågor att ta ställning till; ska vigseln vara giltig i Sverige eller inte?

Ankomst
Ni bokar själva flygresan till Thailand och anländer till Krabi, Trang eller Phukets flygplats. Uppge flygnummer, ankomstdag och ankomsttid så bokar vi transfer med luftkonditionerad bil eller minibuss med privat chaufför från flygplatsen till Koh Lanta. Kommer ni med gäster så tar vi ca 8 personer per buss med bagage. Frågor att ta ställning till: transfer för er och ev. era gäster?

Vigselplats
Vi har samarbete med följande resorter;  Moonlight Bay, Casuarina,  Miami Resort och Amantra Resort Nui Bay. Alla resorter erbjuder vigsel på stranden vid en underbar solnedgång.

Frågor att ta ställning till: val av resort för vigsel?

Boende
Att bo i en svit nära havet, där man somnar till vågornas brus är förstås en härlig upplevelse som ni kanske vill unna er. Det är en fördel om ni låter oss boka boende till er och era gäster för optimal planering samt service. Vi samarbetar med flera olika resorter inom olika kategorier men alla har sviter med fint läge intill havet. Frågor att ta ställning till: boende för er och era gäster?