Bröllop

Gift er i Thailand på Koh Lanta

Havet ligger framför er, du och din älskade vandrar ner i solnedgången till ett blomsterhjärta på stranden och en vacker vigselceremoni.

bröllopspar

 

 

 

 

 

Vi skräddarsyr ert bröllop så att det blir precis så som ni vill ha det. Vi anlitar t.ex fotografer, frisörer, bagare för bröllopstårtor, trubadurer för levande musik vid vigselceremonin och till middagen, florister för blomsterarrangemang och brudbuketter, transportföretag m.m.

Vi arrangerar både giltiga vigslar och enbart ceremonier utan giltig vigsel. I samarbete med Moonlight bay resort och Thai weddings.

Orkide

 

 

Orkidé

Vårt start paket heter Orkidé och innehåller en ceremoni på stranden med svensk eller engelsktalande vigselförrättare. I paketet ingår även brudbukett, nålblomma, musik från Ipod/Iphone, champagneglas samt personal. Detta paket är för er som vill ha ett enkelt budget alternativ. Till grundpaketet kan man sedan välja till om så önskas fotograf, håruppsättning eller dylikt.

  Jasmin

Jasmin

Vårt mest sålda paket heter Jasmin. Här ingår allt som finns med i Orkidé samt även  1 ½ timmes fotografering under ceremonin, håruppsättning, hjärta i sanden samt fler blommor, transport från resort till ceremonin, CD på foton. Detta paket är för er som vill ha det mesta inkluderat i sitt paket, men ändå kunna förändra och skräddarsy sin dag.

Lotus

 

Lotus

Vårt exklusivaste och mest påkostade paket heter Lotus. Här ingår allt man behöver för ett fantastiskt bröllop. Här ingår utöver det som ingår i Orkidé och Jasmin även en romantisk båttur, spabehandlingar, make up, manikyr och pedikyr, transporter, fotopaket Luxury Love med video, livemusik vid ceremonin, champagne och eldshow under middagen.

Låter det exotiskt och romantiskt, då rekommenderar vi dig att gå vidare med bröllopsplaneringen genom att skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär
Du kommer då bli kontaktad av en av våra koordinatorer för en personlig kontakt.

Spontana bröllop utan certifikat kan ordnas med kort varsel.